Így róhatják le tiszteletüket az Amy Winehouse rajongók - ifaktor

Egyedi formában csodálhatják meg a rajongók Amy Winehouse hatását a zenére, divatra és stílusra.


A néhai Amy Winehouse most töltené a 38. életévét. 10 éve, hogy a szörnyű tragédia megtörtént, amiben a világ elveszített egy rendkívül tehetséges énekesnőt. Most London városában készülnek a megemlékezésére, ráadásul nem is akárhogy.

Egy múltbéli kalandozásra hívják meg a rajongókat, ahol betekinthetnek Amy Winehouse múltjába, sikereibe és életébe. Erről pedig mi sem adhat bomba biztos információt, mint a családja és legközelebbi barátai, akikkel szorosan együttműködve hozták létre ezt a kiállítást.

A kiállításon külön hangsúlyt fektetnek arra, hogyan befolyásolta egy egész világ stílusát, zenei ízlését és megjelenését Amy. A stílusa lenyűgöző és egyedi volt. Imádta a különc dolgokat és ez az alkalom egy tökéletes lehetőség, hogy ezekbe mélyebben bepillantást nyerhessenek azok, akik igazán szerették őt és a zenéit.

Az odalátogatók még Amy használt tárgyaiba is bepillantást nyerhetnek, mint pl. a 2017-es Brit-díjátadón viselt Moschino ruhája. A kiállítás az „Amy: Beyond the stage" nevet kapta és a Design Múzeumban lesz látható november 26-ától. A jegyeket érdemes minél hamarabb megvásárolni!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!