Így töltik szabadidejét Kylie Jenner, mikor nem modellkedik - ifaktor

Kylie Jenner, Travis Scott és kislányuk Stormi együtt töltötték otthoni napjaikat.


Kylie Jenner és Travis Scott mialatt otthon voltak Houstonban, arra is jutott idő, hogy Storminak megmutassák hogy néz ki egy oroszlán, tigris, vagy éppen egy elefánt.

Igen, egy állatkertben jártak, ahol természetesen a szemfülesebbek ki is szúrhatták őket. Több órán keresztül csámborogtak jobbra-balra és gyönyörködtek a csodálatos állatokban. Még az elefánt múzeumba is bementek egy kis okosításért.

TMZ

Természetesen a családot körülvették a biztonsági emberek, akik golfkocsikkal járkáltak fel-alá és védték őket. Mint ahogy azt már többször is megírtuk, Kylienak és Travisnek nem idegen a publikumba járkálás, hiszen szeretnének mindent megmutatni és átadni kislányuknak, amit csak lehet a szabad életből. Így amikor külön is voltak, folyamatosan programokat szerveztek, hogy szórakoztassák kislányukat.

Azonban most újra együtt és már a második baba is úton van. Ez néhány hónappal ezelőtt még kacsának tűnt, azonban nem régiben Kylie be is jelentette a dolgot.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Schobert Norbi fia megmutatta izmos kockahasát - apjára ütött?

Schobert Norbert Jr. az Instagram-oldalán mutatta meg, ha edzésről van szó, akkor a családjára ütött.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!