II. Erzsébet hosszú idő után volán mögé ült és autózott - ifaktor
II. Erzsébet királynő zöld Jaguárjában.
Sokan és sokat aggódtak az utóbbi időben II. Erzsébet királynő egészségi állapota miatt, de úgy tűnik, hogy most minden kételyt eloszlatott az uralkodónő, akit saját maga (!) által vezetett autóval kaptak lencsevégre a Windsor kastélynál.


Korábban megrázta a hír Nagy-Britanniát, hogy a királynő kórházban töltött egy éjszakát – noha a palota közleménye szerint csak egy előzetes vizsgálat húzódott el. Majd tovább tetézte mindezt, amikor II. Erzsébet királynő a lányával, Anna hercegnővel részt vett egy hivatalos eseményen, amelyen a Brit királyi légió 100 éves fennállását ünnepelték

Az uralkodónő ugyan mosolyogva szállt ki az autóból, de 17 év után újra szüksége volt botra a járáshoz.

Mindezek ellenére a jelek szerint a királynő egészségügyi állapota kitűnő, hiszen szinte sosem látni, amint saját maga vezet autót – mindig sofőrrel közlekedik –, így ezt jó jelnek tekinthetjük. Erzsébet királynő napszemüvegben és fejkendőben pattant zöldszínű Jaguárja vezetőülésébe és tett néhány kört a birtok körül.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!