II. Erzsébet sorra mondja le a megjelenéseit - ifaktor
II. Erzsébet királynő a számítógép előtt.
Férje halála óta sokak szerint egyre csak romlik a 95 esztendős II. Erzsébet királynő mentális és fizikális állapota. Ezúttal egy fontos személyes megjelenését mondta le.


Korábban megrázta a hír Nagy-Britanniát, hogy a királynő kórházban töltött egy éjszakát – noha a palota közleménye szerint csak egy előzetes vizsgálat húzódott el.

Még jóval ezelőtt egyébként II. Erzsébet királynő a lányával, Anna hercegnővel vett részt egy hivatalos eseményen, amelyen a Brit királyi légió 100 éves fennállását ünnepelték. Az uralkodónő mosolyogva szállt ki az autóból, de 17 év után újra a jelek szerint ismét szüksége van botra a járáshoz. A járóalkalmatosságot lánya nyújtotta neki, amelyet Hello magazin fotón is közzétett, de azóta már lekerült az oldalukról.

Sokak szerint az uralkodónő le is fogyott az utóbbi időben, míg most egy fontos programját mondta vissza. A tervekkel ellentétben nem utazik el a skóciai Glasgowban rendezendő jövő heti nemzetközi klímacsúcsra a brit uralkodó. A Buckingham-palota bejelentése szerint II. Erzsébet királynő előre rögzített üdvözlőbeszédben köszönti majd a nemzetközi rendezvény vendégeit.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!