Ilyen lenne légiutaskísérőként Balogh Eleni - ifaktor
Balogh Eleni egy kanapén ül rózsákkal a kezében.
A 2019-es Miss Balaton győztes modell egy nagyon érdekes programon vehetett részt.


Az influenszert a születésnapján érte az a meglepetés, hogy a WizzAir kiképzőközpontjába látogathatott barátnőjével, ahol a légiutaskísérők egyenruhájában is fotózkodott.

A WizzAir a bejegyzése szerint most több mint 300 utaskísérőt szeretne felvenni – még 2021-ben –, így ha érzitek magatokban azt erőt, akkor hajrá!

„Egy szuper élményben volt részem, méghozzá a szülinapomon.A Wizz Air kiképzőközpontjába látogattam el Gittával, ahol a pilótákat és légiutaskísérőket képzik. Egy szuper lehetőséget szeretnék nektek elmondani: a Wizz Air ebben az évben 300 légiutaskísérőt szeretne felvenni, szóval aki szeret utazni és kalandvágyó, annak itt a tökéletes lehetőség."

– írta a modell az Instagramon.

Toborzónapok Budapesten: Szeptember 30., Október 15. és Október 29.

Mellesleg Eleni is elgondolkodhatna a dolgon, hiszen igencsak csinos a tipikusan légiutaskísérőknek készült ruhában. Noha egy stewardess influenszert már ismerünk, Sápi Vivien személyében, aki rendszeresen posztol is a különböző járatokról.

Mi tagadás, mindannyian ilyen légiutaskísérőkért imádkozunk...

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!