Ilyen volt Billie Eilish első nagykoncertje a Covid óta - ifaktor

Nagyon élvezte és erre kérte a közönséget is Billie Eilish az iHeart Radio koncertjén.


Billie Eilish szépen megtöltött egy stadiont Las Vegasban, az iHeartRadio Zenei Fesztiválon, ahol mind a régi, mind az új dalait előadta, ezzel kicsattanó örömet okozva a rajongóinak. A koronavírus miatt el kellett tolják a „Where do we go?" című turnét, azonban most először újra élőben láthatták az énekesnőt.

Eilish mellett ott volt testvére is Finneas. Korábban már kiderült, hogy ő az, aki mindenben segít neki és személyes tanácsadója az énekesnőnek. Eilish imádja a koncerteket és a nézőket ezért el is mondta, hogy mindenki érezze jól magát és táncoljon és őrjöngjön. Az oda látogatók olyan zenéket hallhattak, mint a „Bury a Friend", „Bad Guy", „Oxycontin", „Happier Than Ever", vagy a „My Future".

Ha minden igaz, az énekesnő az észak-amerikai turnéjára jövő év feburárjában kerül sor. Mindenképp újdonságként fogható fel, hogy most adta ki a Disney+ a saját kisfilmjét, ami a Hollywood Bowl-ban játszódik, ahol eddigi élete során elsőnek, előadta az összes számát a „Happier Than Ever" albumjáról, időrendi sorrendben. Ezt megtekinthetitek a Disney+-on „Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles" címen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!