Ilyen Harrison Ford Indiana Jones-ként a 80-hoz közelítve - ifaktor
Indiana Jones Harrison Ford.
Világszerte örömujjongásban törtek ki a rajongók, amikor 2020 elején bejelentették, hogy tizenhárom év után Indy kalandjai folytatódnak. A forgatás nehézkesen indult el, de idén nyáron a stáb végre el tudta kezdeni a felvételeket.


Nemrég azonban le kellett állítani az Indiana Jones ötödik részének munkálatait, mert megsérült a vállán Harrison Ford a sorozat legújabb részének forgatása közben egy harci jelenetben. Mostanra azonban a színész újra dolgozik és néhány lesifotót is láthatunk róla Indi karakterében, amelyért a rajongók odáig vannak.

A film bemutatóját már többször is elhalasztották, a Disney most 2022 júliusára tervezi bemutatni Harrison Ford utolsó kalandját Indie-ként. A forgatás júniusban kezdődött meg Londonban. Ford legutóbb 2008-ban játszotta el a kalandor régész szerepét, de a mostani lesz az első rész, hogy nem Steven Spielberg fogja rendezi a filmet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!