Egy népszerű influenszer is szerepel a Farm VIP új évadában - ifaktor
Kettner Henry fekete felsőben széttárja a karjait

Korábban már mi is megírtuk, hogy az RTL Klub és a Tv2 csatornája bejelentették, hogy milyen műsorokat várhatunk tőlük 2022-ben. Köztük szerepel a Tv2 nagysikerű reality műsora is, a Farm VIP, amiben jövőre nem akárkit láthatunk.


Már a tavalyi évadban is láthattuk, hogy a műsor a szereplőinek kiválasztásával igyekszik egy fiatalabb réteget magához vonzani, így nem lepődtünk meg, mikor kiderült, hogy a következő Farm VIP évadában egy népszerű influenszert, Kettner Henryt is láthatjuk majd.

Henry Instagram-oldalán árulta el a titkot, hogy ő is szerepelni fog a Farm VIP műsorában és követőiből igen vegyes érzelmeket váltott ki a hírrel. Többségben azonban azok voltak, akik a műsort csak miatta fogják nézni.

„ÉS VÉGRE ELÁRULHATOM! 🐄🐓🐖👩🌾😳 Az egyik szereplője leszek a November 22-én induló Farm VIP második évadának 🙈 Tűkön ülök, alig várom, hogy Veletek együtt átéljem újra életem - minden túlzás nélkül - eddigi legnagyobb kalandját"

- számolt be a hírről Henry Instagram-oldalán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!