A népszerű influenszert megműtötték - így érzi magát - ifaktor
Alexy Vivi edzős ruhában tornázás közben ül a földön

A népszerű influenszer, Alexy Vivi Instagram és TikTok-oldalán árulta el követőinek, hogy a napokban átesett egy komoly műtéten.


Vivi felvette magát a műtéte előtt többször is, hogy majd jól látható legyen a különbség a plasztikai beavatkozás után, ugyanis az influenszer az orrát csináltatta meg. Vivi a műtét után is készített videót és úgy, a helyzethez képest remekül van és elégedett az eredménnyel.

,,Aki bújt, aki nem...
Nem tudom feltűnt-e Nektek, hogy a szokásosnál jobban eltűntem az elmúlt időben, íme most fény derül ennek az okára :)
Ez egy olyan döntés volt az életemben, amin több mint 10 éve gondolkodtam és most nagyon boldog vagyok. A legközelebbi környezetem tudta mindig is, hogy mi a gondom, de afelé terelgettek (próbáltak), hogy nincs okom ezen problémázni. Én viszont azt gondolom, hogy egy ilyen műtétnek csak a saját boldogságod lehet a motivációja, így nem másnak kell értenie, hanem csak önmagadnak. Ettől függetlenül még így is nagy munka volt (magamban) helyre tenni mindezt, de erről mesélek máskor,hogy ez alatt mit is értek pontosan, hiszen tervezek róla egy nagyon őszinte videót készíteni, így ha van kérdésetek,akkor ne tartsátok magatokban"

- mesélte követőinek Instagram-oldalán Alexy Vivi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!