A népszerű influenszert öltözéke miatt támadták - ifaktor
Laskóy Noémi bézs színű kabátban és fekete ruhában áll

Hazánk egyik népszerű influenszere, Laskóy Noémi kemény komment áradatot kapott legújabb Instagram-posztjánál. Öltözékét kifogásolta közönsége.


,,alkalmi üzleti🖤
bárcsak gyakrabban hordhatnám indokkal a hét legtöbb napján viselt farmer&pulcsi, illetve a játszótéren közkedvelt mackó szett helyett"

- írta posztjában Noémi, ami felháborodást keltett követőiben.

Láthatóan követőinek az nem tetszett Noémi posztjában, hogy üzleti és alkalmi öltözéknek nevezte ruha szettjét, miközben rajongói úgy gondolják, ilyen öltözékben nem illik tárgyaláson megjelenni.

,,Klasszik magyar dolgozó nő uniformis… 🤣 látszik ki nem dolgozott még irodában, több nővel összezárva"
,,Mondjuk ilyen ruhába szerintem ha megjelennél egy “bussiness megbeszélésen” akkor nemhiszem hogy komolyan néznének rád"
,,Business casual öltözéknél a has és a boka nem illendő,hogy látszódjon ☺ változik a divat,de az alapvető illemszabályok nem"

- érkeztek sorban a kommentek Noémi képéhez. Természetesen az influenszer próbálta megvédeni magát.

,,az alapvető illemszabályok az eseménytől függenek… ahova én ezt felvettem, ott tökéletes volt☺️ plusz össze volt gombolva végig a blézer és ki mondta, hogy megbeszélésre mentem így"

- válaszolta Noémi kommentben követőinek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!