Az Instagram újítása ezeket a dolgokat egyszerűsíti le - ifaktor
Egy Instagram-profil egy telefon képernyőjén, amit egy laptop előtt tart egy kéz

Az Instagram azt szeretné, hogy a felhasználói átláthatóbban és egyszerűbben tudjanak régi lájkokat és kommenteket szerkeszteni.


Az Instagram legújabb frissítése olyan mértékben könnyíti majd a felhasználók fiókkezelését, hogy egyszerűbben tudnak majd a múltbéli cselekvéseik között ugrálni és törölni, módosítani esetleg szerkeszteni egy-egy adott kommentet vagy képet.

Ezzel pedig a cégnek az a célja ,hogy jobb ellenőrizhetőséget biztosítson a felhasználói számára és végképp ne szaladjon ki a kezeink közül a kontroll.

„ A felhasználók mostantól tömegesen törölhetik a megjegyzéseiket, bejegyzéseiket és a korábbi interakciókat átláthatóbban kezelhetik majd.”

A cég ezzel szeretné tesztelni, hogy jobbá teheti-e a felhasználói élményt és hogy az IGTV, történet matricák és highlightok archiválásával átláthatóbb profilt varázsolhatnak-e maguknak a felhasználók.

A felhasználók képesek lesznek továbbá dátum és tartalom szerint szűrni és időrendbe állítani posztjaikat, interakcióikat és azt is megmutatja nekik majd az alkalmazás, hogy mennyi időt töltöttek az Instagramon. Ezek a részletek a profil alatti „Tevékenység” lapon lesznek majd elérhetők.

Ezen felül pedig egy olyan újítást is bevezetnek, mely az elveszett fiókokhoz való visszatalálást segíti majd. Ez pedig annyit jelent, hogy amennyiben nincs hozzáférésed egy adott profilodhoz, vagy elfelejtetted az emailedet, akkor megkérhetsz egy ismerőst, hogy erősítse meg neked, hogy valóban te akarsz bejelentkezni az adott profilhoz. Ezzel pedig sikerülhet visszaszerezni egy-egy elfeledett, vagy feltört profil visszaszerzését.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!