31,2 millióért kínálják az első USB-C-vel ellátott iPhonet - ifaktor
iPhone csavarjait csavarozzák

Az Applet egyre közelebb állítják ahhoz a bizonyos kötélhez, hogy az új generációs iPhoneok, igenis USB-C porttal legyenek felszerelve. Most tőlük függetlenül, 1 darab elkészült belőle.


Ez egy régóta fennálló óhaj az Apple-rajongók részéről, hogy végre hagyják a lightning csatlakozót és tegyék bele az iPhoneokba a világszerte, mindenki által használt USB-C portokat. Így lehetőség nyílna számos eszközt csatlakoztatni a telefonhoz és nem kellene külön átalakítókkal szüttyögni. Azonban az Apple még mindig nem teljesítette ezt a kérést, így egy robotikával foglalkozó mérnök, Ken Philonel elkészítette saját magának az egyetlen darabot.

Ez a darab arra készült, hogy bemutassa milyen lehetőségek lennének elérhetőek, ha USB-C-t kapnának az iPhoneok és noha nem a mindennapi használatra találta ki a koncepciót, mégis jelenleg 100.000 dollárért, azaz kb. 32 millió forintért lehet hozzájutni.

Az egész átalakítást természetesen egy YouTube-videóban viszont láthatjuk, ahol részletesen elmondja a mesterképzésben tanuló diák, hogyan cserélte ki a lightning-portokat, USB-C-re. Miután kész lett az átalakítással, elindított egy aukciót az Ebayen, ahol 1 dollárt állított be kezdő összegnek. Ez mostanra azonban átlépte már a 100.000 dollárt is, annak ellenére, hogy elmondta, ezt nem szabad használni a mindennapokra, ugyanis prototípus még és könnyen eltörhet.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!