Hófalba csapódott Istenes Bence autója - ifaktor
Istenes Bence sárga pulcsiban
Új projektbe fogott Istenes Bence
Instagram/@benistenes

Hófalba csapódott Istenes Bence autója

Istenes Bence egy tesztvezetésen vett részt Finnországban, ahol egy nagyobb baleset érte őket. Egy traktornak kellett a segítésükre sietnie.


Korábban már mi is megírtuk, hogy Istenes Bence egy önfeltáró utazásra indult el, amely szilveszter óta tart. A műsorvezető egyedül vágott neki ennek a kalandnak, de gyakran oszt meg pillanatokat a mindennapjaiból az Instagram-oldalán.

Legutóbbi bejegyzésében pedig Bence autós balesetéről számolt be. Egy népszerű autómárka tesztvezetésén vett részt Finnországban, amikor is véletlenül egy nagy hófalba ütközött a műsorvezető az autójával. Szerencsére sem neki, sem pedig az utasának nem lett semmi baja, hiszen a történtek után Bence mosolyogva osztotta meg a fotót.

,,Picit elszámoltam a kanyart 😂😂😂Beleszálltunk a hófalba, traktor mentett ki minket 🙉🙉😈 Majd teszek ki videót... Ilyen egy igazi férfi játszótér 😄😄”

-írta Instagram-bejegyzésében Bence.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!