Istenes Bence és Csobot Adél halottlátónál jártak - ifaktor
Nagy Ervin, Istenes Bence, Csobot Adél és Pumped Gabo.
Az IstenEst legutóbbi részének több, mint az adásidő fele ment el arra, hogy kitárgyalják a résztvevők a túlvilági lét minden aspektusát.


Istenes Bence születésnapjára kapta ajándékba, hogy meglátogathat egy halottlátót, akihez felesége, Csobot Adél is elkísérte.

Elmondásuk szerint egy kívülről kevésbé spirituális helyen jártak, de amint beléptek elfogta őket egy különleges érzés. Mindketten tudtak jegyzetelni, amíg a másik éppen „beszélgetett” elhunyt szerettükkel. A műsorvezető úgy írta le, hogy főként érzésekkel, illatokkal, látomásokkal látja el őket a halottlátó.

Nagy Ervin szkeptikusként igyekezett nyitott maradni a témában és ugyan érdeklődő volt, de szinte biztosra vesszük, hogy nem sikerült meggyőzni őt a túlvilági létről. Ellenben Pumped Gabo már arról érdeklődött, hogy a helyszín Budapesten van-e, mert ő is szeretné meglátogatni Bencéék halottlátóját.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!