Istenes Bence nyilatkozott Csobot Adéllal való szakításáról - ifaktor
Istenes Bence Csobot Adél
Istenes Bence a találgatások elkerülése végett menedzserével üzent arról a pletykáról, miszerint szakított volna Csobot Adéllal.

Adél és Bence házassága már többször került válságba, amelyről ők beszéltek is a nyilvánosság előtt, azonban nemrég derült égből villámcsapásként érkezett a hír egy bennfentestől, hogy Adél és Bence hamarosan bejelentik válásukat.

„Istenes Bence válik Csobot Adéltól!!! Úgy látszik nem tudták megoldani a magánéleti problémáikat. Sajnálom őket mert aranyosak voltak együtt. Azt nem tudom, mikor és hol lesz a bejelentés, lehet az instájukon vagy az egyik lap címlapján. De állítólag valamikor jövő héten lesz”

– írta valaki a Promtions.hu-hoz eljuttatott levélben.

Nem sokkal később a Bors kapcsolatba is lépett Istenes Bence menedzserével, aki határozottan cáfolta ezt a hírt. Sőt éppen ellenkezőleg azt állította, hogy minden a legnagyobb rendben Bencéék kapcsolatával.

„Bence sajtósaként cáfolom a híreket Bence és Adél szakításáról. Ez egy teljesen valótlan állítás, nem is értjük, hogy kinek a fejéből pattanhatott ez most ki”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!