Eddig sosem hallott részletek Istenes Bence karrierjéről - ifaktor
Istenes Bence a focipályán.
Korábban talán azt gondolhattad, hogy Istenes Bence karrierjéről mindent tudunk, amit csak elképzelni lehet, azonban ennél nagyobbat nem is tévedhetnél.


Az ország egyik legnépszerűbb műsorvezetője ugyan a nagy nyilvánosság előtt éli az életét, de futball iránti rajongása csak az utóbbi időben került előtérbe. Mi is beszámoltunk róla, hogy Istenes László fia tavaly futballistának is felcsapott a megyei II. osztályú Öskü csapatánál, de mint kiderült nem első ízben.

Az MLSZ adatbankja szerint Istenest először 2005-ben igazolta le megyei focicsapat, méghozzá a Felsőpakonyi KSE, ahol pályára ugyan nem lépett, viszont ez volt életének első „hivatalos” igazolása. Akkor olyan országosan is ismert emberekkel játszott egy csapatban, mint a színész Beleznay Endre vagy a TV2 Tények című műsorának házigazdája, Szebeni István.

Istenes Bence profilja az MLSZ adatbankon.

Istenes ezután több csapatot is megjárt (Istenhegy, Törökbálint, Voyage SE, KISE), mígnem tavaly Ösküben kötött ki, ahová Sáfrány Emese párja, Hornyák Ádám invitálta. Ugyan ősszel egy komoly sérülés miatt kihagyott néhány hónapot, de a téli felkészüléskor már ismét edzője rendelkezésére állt a műsorvezető, aki a jelek szerint nagyon élvezi a futballt.

A labdarúgás egyébként már-már tradíció az Istenes-családban: Bence apjának, Istenes Lászlónak is mindennapjai része a foci, hiszen a Mokka műsorvezetője az 1908 SZAC Budapest elnöke, valamint a Puskás Akadémia kommunikációs és marketing-igazgatója is egyben.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!