Istenes Bencének három nővel volt izzasztó dolga - ifaktor
Három lány ül egy székben mikrofonok előtt

Az Istenest műsorában Istenes Bence vendége volt Tóth Andi, Cinthya Dictator és Kovács Patrícia.


Az Istenest YouTube-vlog legújabb adásában Tóth Andi, Cinthya Dictator és Kovács Patrícia volt Istenes Bence vendége. A lányok rendkívül forró témákat feszegettek Bence előtt. Szóba került a szégyenlősködés, de még a WC-re járás is.

Míg Kovács Patrícia imádja, hogy negyven felett is dögös és jólesik neki ha MILF-nek hívják, addig Tóth Andi nem megy el meztelenül jelenlegi párja mellett. A szégyenlős énekesnő a következőket mondta a témával kapcsolatban:

"Ilyen szempontból igen, a párom előtt nem nagyon mászkálok meztelenül – akkor rögtön azt érzem, hogy... Pedig nyilván volt ilyen, és akkor rögtön: »úúú cica, de hát ne hülyéskedj, olyan szép vagy!« Én meg: »óóó, hol a nadrágom?!« Nem tudom, valamiért ez már nekem fura."

Cinthya Dictator pedig nem hogy WC-re nem megy el egy férfi előtt, de azt is megtudtuk, hogy hiába 4 éve él párkapcsolatban jelenlegi partnerével, nagyon ritka, hogy smink nélkül mutatkozik előtte. Kijelentette, hogy mindezek mellett még melltartót sem hajlandó hordani.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!