Istenes Bence teljesen visszavonul a műsorgyártástól - ifaktor
Fluor Tomi, Járai Máté, Marics Peti és Istenes Bence.
Istenes Bence az IstenEst második évadának záróepizódja után, most visszavonul egy kicsit a műsorgyártástól, hiszen neki is kell a feltöltődés.


„Egy pici szünetre biztos, hogy elmegy az IstenEst, én egy pár hónap nyugit szeretnék. Most egy kicsit szerintem így visszavonulok, szükségem van egy kis töltődésre. Utána meg hiányozni fog, és utána odadurrantunk”

– mondta a műsorvezető.

Az IstenEst utolsó epizódjára összeállt a klasszikus brigád is, vagyis Fluor Tomi, Járai Máté, Marics Peti és Istenes Bence. Az műsorért egyébként nagyon odavannak a rajongók, akik nagyon aktívak. A YouTube-on nézettség terén is rendre kitűnő számokat hoznak az egyes adások.

A műsort a Samsung támogatja!Az IstenEst a televízió és a YouTube határán elhelyezkedő formátum, amelyben tabuk nélkül beszélünk a legtrendibb közéleti- és i...

Nem meglepő, hogy Bence rajongói elkeseredtek a hír hallatán, de a hozzászólások alapján mindenki elfogadta a döntést, de buzdítják a műsorvezetőt, hogy folytassák az IstenEst-et.

„Sose hagyjátok abba ezt a műsort, imádtam. Gyertek vissza hamar!”

– írta egy néző.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!