Istenes Bence nagyon lehúzta az X-Faktort saját műsorában - ifaktor
Istenes Bence, Csobot Adél, Marics Peti és Puskás Peti.
Istenes Bence a sajátgyártású, IstenEst-ben mesélt arról, hogy már annak idején, amikor visszamondta az X-Faktor vezetését, azt gondolta, hogy hamarosan kipukkad majd a műsor és megszűnik.


A téma azért is volt aktuális, mert az X-Faktor több mint 36%-os közönségaránnyal a legnézettebb műsor lett a múlthéten a kereskedelmi célcsoportban, ráadásul két jelenlegi mentor, Puskás Peti és Csobot Adél is a podcast vendégei voltak (Marics Peti mellett – a szerk.), így adta magát a téma.

Bence őszintén kifejtette, hogy egyszerűen nem érti, hogy lehet még mindig ennyire népszerű az RTL Klub tehetségkutatója, hiszen már amikor kiszállt a produkcióból azt vizionálták, hogy hamarosan végleg befejeződhet.

Ennek ellenére a 10. évad második adása már felülmúlta az elsőt és országosan is a legnézettebb műsor lett a múlthéten, amelyet Puskás Peti szerint az X-Faktor, mint brand biztosít – ezzel Bence is egyetértett egyébként. Emellett a negyedik ciklusát töltő mentor szerint az újítások, mint a mentorok, a gyengébbek tovább engedése, valamint a legkülönfélébb műfajok beengedése a showműsorba mind-mind jól sült el.

Istenes szerint pedig immár a fiatalok nézik főként a tehetségkutatót, ami szintén jó hatással van a produkcióra.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!