Istenes László büszke a Puskásnál végzett munkájukra - ifaktor
Istenes László büszke a Puskás Akadémia stadionjában, a Pancho Arénában.
Istenes László szerint tökéletesen sikerült a szervezés, így minden készen áll a 15. Puskás-Suzuki kupára.


„Szinte napra pontosan egy hónap múlva, 15. alkalommal kerül megrendezésre Európa egyik legjelentősebb U17-es utánpótlástornája, amelynek idei résztvevői a Real Madrid, a Flamengo, a Sporting, a Panathinaikosz, a DAC, a Dinamo Kijev, a Budapest Honvéd és a Puskás Akadémia. A mai sajtótájékoztatón bemutattuk a csapatokat és a tervezett programot. Hatalmas feladat, óriási szervezőmunka, rengeteg energia, de nagy büszkeség is egy ilyen minőségű tornát összehozni. Büszke vagyok magunkra”

– írta Istenes, aki több mint egy éve már a Puskás Akadémia Kommunikációs és marketingigazgatója.

A Puskás–Suzuki-kupa hazai és külföldi, neves utánpótláscsapatok számára 2008-tól Felcsúton megrendezett labdarúgótorna. 2021-ig a legtöbb győzelmet a Budapest Honvéd FC (5) csapata érte el. A tornán rendre szerepelnek a világ legnépszerűbb klubjainak utánpótlás csapata is. Rendszeres résztvevő a Real Madrid korosztályos utánpótlás csapata, vagy éppen a portugál Sporting CP is.

A házigazda Puskás Akadémia csapata először 2021-ben nyerte meg a Puskás–Suzuki-kupát, miután a döntőben 1–0–ra legyőzte a portugál Sporting CP-t.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!