Istenes László ki nem állhatja percembereket a médiában - ifaktor
Istenes László.
Istenes László a 888.hu-nak adott egy hosszabb interjút, amelyben kifejtette a véleményét az új generációs médiaemberekről is.


Istenes több témát is érintett az interjú során, de vissza-vissza tért ahhoz, hogy manapság sok a médiában, az ún. percember, akik mindenféle produktum, cél és értelem nélkül kapnak aránytalanul sok megjelenést a különböző média felületeken.

„Akikről említést tettél, azokat úgy nevezik a mi szakmánkban, hogy percemberek. Én azt gondolom, hogy megfelelő háttér nélkül egy ilyen jellegű hivatást – mert én ezt annak tekintem – nem lehet, nem szabad csinálni. Minősíti azt is, aki csinálja, mert azt gondolja magáról, hogy megy neki, és azt is, aki felkéri őt egy olyan feladatra, amire egyértelműen alkalmatlan.”

– fejtette ki a véleményét Istenes, majd később még visszatért a témához.

„Ugyanakkor sajnos a világ tempójából adódóan ez a szakma is hígul, mint mindegyik másik, ez egy megállíthatatlan folyamat. Bevallom, engem ez meglehetősen zavar. Nem tetszik például, hogy percemberekkel van tele a média. Azt szoktam mondani, hogy ők azok, akik a semmiből jöttek, mögöttes tartalom nélkül, és a média érthetetlen módon élteti, sztárolja őket. Nincs termék, nincs teljesítmény, nincs valódi elvégzett munka, nincs semmi, aminek igazi értéke lenne, amiért igazán tisztelnünk kellene őket. Van viszont követő, lájkoló, sztori, poszt, tetkó, rendezvények, bájvigyor és szelfi. Az én generációm tagjai ilyen értelemben lehet, hogy az utolsó mohikánok.”

– zárta le a témát a TV2 Mokka műsorvezetője.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!