Mindenki hiányolja Marics Petit, kiderült, miért tűnt el - ifaktor
Marics Peti, Kovácsovics Fruzsina, Istenes Bence és Csobot Adél az IstenEst-ben.
Az IstenEst legutóbbi részeiből hiányzott a rekedtes hangú énekes, amit a műsor rajongói nagy számban meg is jegyeztek a közösségi média oldalakon.


„Hol a Marics??”
„HOL VAN MARICS?????”

– írták – főként lányok – a műsor Instagram-oldalán, amelyre velős, ám találó válasz is érkezett egy másik hozzászólótól.

„Jézusom, Marics az Ázsia Expresszt forgatja várhatóan június közepéig.. adja az ég hogy ne sirjon addig minden tinilány hogy HOLAMARICS, és fogják fel, hogy FORGAT”

– érkezett a magyarázat, amely helytálló is, ugyanis a ValMar duó tényleg elutazhatott mostanra az Ázsia Expressz forgatására, így várhatóan ősztől Marics ismét a TV2 csatornán fog szerepelni.

A legszigorúbb titoktartás mellett zajlanak az Ázsia Expressz harmadik évadának előkészületei, ám nemrég kiderült, ki az a nyolc páros, akik idén megküzdenek a mesés, 10 millió forintos fődíjért, hála a Blikknek.

„A ValMar formáció, azaz Marics Peti és zenésztársa, Valkusz Milán, Gáspár Győző és Bea asszony, valamint a Király testvérek, Linda és Viktor biztosan ott lesznek a pár hét múlva induló repülőgépen – folytatta a csatorna dolgozója.Versenyző lesz még Kiss Ernő Zsolt színész és a felesége, Darinka, Mérai Kata és Gyebnár Csekka, akik korábban a Barátok köztben játszottak, valamint Gelencsér Timi és a barátnője, Balogh Szimi, aki a Szentkirályi Magyarország elnökének és tulajdonosának, Balogh Leventének a lánya. Hozzájuk csatlakozott még két exatlonos versenyző, Rozs Gergő és a Fater becenevű Kása András, valamint az egykori ValóVilág-szereplő, Moh, Szlépka Armand és a barátnője, Halastyák Fanni énekesnő, aki Nemazalány néven lép fel.”

– nyilatkozta a lap informátora.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!