IstenEst: 43 millió forintot kerestek a szüléssel Berkiék? - ifaktor
IstenEst: Fluor Tomi, Járai Máté és Istenes Bence.
Az IstenEst legutóbbi részében arról beszéltek, hogy Berkiék szülése mennyit hozhatott a konyhára.


A házaspár már korábban bejelentette, hogy élőben fogja közvetíteni Berki Mazsival közös gyermekük világrajövetelét, azaz több százezer emberrel osztoznak majd az ember életében egyik legintimebb pillanatán. Így is lett.

Az adást egy ideig ingyen is lehetett nézni, de később csak a fizetős nézők maradhattak, akiknek fejenként 1500 Ft-ba került, hogy részt vehessenek a szülésen.

A kamera és a nézők testközelből követhették végig, ahogy a kismamát felkészítik az orvosok a császármetszésre, tesztelik rajta az érzéstelenítő hatását, majd megkezdik az operációt, később pedig a kamera végig jelen volt a császármetszés összevarrásánál is.

„De hát rohadt sok pénzt keresett vele, ami igaz. Tehát elgondolkodtató."

– mondta Istenes, aki egyébként elképzelhetetlennek tartja, hogy ebbe a számukra mélyen intim pillanatra – mondjuk Adél szülésénél – bárkinek közvetítsék a történéseket.

Fluor Tomi, Istenes és Járai Máté végül kiszámolta, hogy nagyjából 43 millió és 300 millió forint közötti bevételt könyvelhettek el Berkiék.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!