Iszak Eszti ezért titkolta, hogy ő a Mokka új műsorvezetője - ifaktor
Iszak Eszti piros polóban egy mikrofon előtt ül

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Mokka egykori népszerű műsorvezetője, Mádai Vivien távozott a reggeli adásából és a helyére Iszak Eszter került, aki elárulta követőinek, hogy miért nem tőle tudták meg ezt a hírt.


Iszak Eszti karrierje felfelé ívelő pályát vett, ugyanis korábban egy szintén jó lehetőség tárult elé: a Spirit FM csapatánál rádiós műsorvezető lett. A napokban pedig azt is megtudtuk, hogy ő lesz a Tv2 Mokka műsorának reggeli vezetője.

,,Az elmúlt időszakban általában ‘késve’ osztom meg a velem történt fontosabb eseményeket. Ennek pusztán az az oka, hogy szeretném megélni teljes egészében azt, amit kapok az élettől és csak miutàn sikerült ‘feldolgoznom’ az aktuális történést, utána mesélek róla nektek (remélem megértitek🙏🏼)"

- kezdte bejegyzésében Eszti, majd így folytatta:

,,Most is így volt ez:)
Persze az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy az elmúlt hetek körforgása kicsit maga alá temetett de az elsődleges oka annak, hogy csak ma írok erről az egészről, hogy eleinte szinte el sem hittem, hogy ez valóban megtörténik de megtörtént💗
Ma levezettem életem első Mokka és Mokkacino adását és egy olyan, már összeszokott csapatba kerültem ezáltal, ahova mégis gond nélkül befogadják az újonnan érkezőt! Sőt nemcsak, hogy befogadják, minden energiájukkal segítik és támogatják! Köszönöm, hogy részese lehetek ennek, köszönöm, hogy hittetek bennem"

- olvasható Eszti bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!