Iszak Eszti új vizekre evez, ezután új szerepben láthatjuk - ifaktor
Iszak Eszti fehér ruhában és napszemüvegben áll az utcán

A népszerű műsorvezetőnő és modell Instagram-oldalán számolt be élete legújabb izgalmas kalandjáról. Mostantól egy teljesen új szerepben is láthatjuk, hallhatjuk.


Eszti elárulta, hogy rádiós műsorvezetőként is tevékenykedik mostantól. Az első adására a napokban került sor a Spirit FM-en. Minden hétfő és kedd reggel hallhatjátok őt reggel kilenc és tizenegy óra között.

,,Mostantól egy egészen új szerepben próbálhatom ki magam, hála a Spirit Fm csapatának"

- kezdte bejegyzését Eszti, majd így folytatta:

,,Tegnap volt életem első rádiós műsorvezetése, innentől kezdve pedig minden hétfőn és kedden, reggel 9 és 11 között várlak titeket a ‘Bistro’-ban, ahol aktuális és kulturális témákról beszélgetek a vendégeimmel!
Ma például szó volt róla, hogy okozhat-e veszélyes kiber támadásokat az orosz-ukrán helyzet, Trokán Nórával a “Ma este felnövünk” hazai ősbemutatójáról beszélgettünk, a Bistro Arcok vendége ezúttal a Vígszínház színésze, Fesztbaum Béla volt, Mészáros Antónia, az UNICEF Magyarország ügyvezető igazgatója pedig elárulta nekünk, hogyan érdemes a gyerekekkel beszélgetni az ukrajnai háborús helyzetről. Online visszahallgathatóak az adások"

- olvasható Eszti bejegyzése végén.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!