Itt a Lucifer hatodik, egyben záró évadjának előzetese! - ifaktor
Lucifer sorozat főszereplője egy bűnügyi helyszínen mosolyog

A nagysikerű Netflix-sorozat a végéhez ért, így az utolsó évadot kellően be is promózták.


Megjelent az előzetese a bomba sikerű Netflix-sorozat, a Lucifer utolsó évadjának. A rajongók belepillanthatnak a főszereplő belső küzdelmébe, ahogy az apjától való trónátvétellel vívódik, illetve, hogyan vigyáz a földre, amin tevékenykedik.

Az ötödik évad angyali háborújának befejezését követően, Lucifer egyből egy gyilkosság rejtély közepébe csöppen, ahol minden jel arra mutat, hogy ő volt a bűnös. Azonban a rendőrség nem érti, hogy lehet mindez, hiszen Lucifer ehhez roppant fiatal. Egy valamivel azonban nincsenek tisztában, hogy a pokolban az idő másként működik.

Egy új karakterrel is találkozhatunk majd, aki először akkor tűnt fel, mikor Lucifer trónjának jobbján ült, egy vörös szárnyú angyal képében. Ő minden áron el akarja pusztítani a főszereplőt, azonban Isten távollétében, ami továbbra is egy érdekes és kényes téma és terápia kell, hogy ezt Lucifer feldolgozza, a természet törvénye furcsa utakat kezd megformálni.

Az előzetes utolsó másodperceiben, még egy valaki lép színre, aki meg akarja ölni Lucifert, ez pedig az egész sorozat legnagyobb plot-twistje lesz. Kukkantsatok bele, rendkívül izgi!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!