Itt a Mátrix 4 teljes címe Keanu Reeves főszereplésével - ifaktor

A Warner Bros és a Village Roadshow hivatalosan is bejelentette a közelgő Mátrix 4 részleteit.


A film címe nem más lesz, mint: „The Matrix: Resurrections"

Azon kevés szerencsések akik ott voltak a mostani CinemaConon, szemtanúi lehettek az új Matrix címének és egy rövid előzetesének a bejelentésének. A rész egy vizuállal kezdődik, ahogy Neo (Keanu Reeves) és terapeutája (Neil Patrick Harris) a jövőbéli San Franciscoban beszélgetnek.

Neo úgy tűnik egy „semmit mondó" világban rekedt, akárcsak az első énje az 1999-es filmből. Eközben Trinity (Carrie Anne Moss) és Neo összefutnak egy kávéházban, azonban a lánynak semmilyen emléke nincs a főhősről, majd egy pillanatig láthatjuk a fiatal Morpheust, ahogy az öreg Neonak egy piros tablettát nyújt át.

Alig várjuk, hogy végre mindenki megtekinthesse az új előzetest, addig pedig várunk. Egyet azonban tudunk biztosra, hogy a film bemutatásának a tervezett időpontja december 22.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!