Itt a várva várt új James Bond-film előzetese - ifaktor
Daniel Craig napszemüvegben és zakóban a James Bond filmben

A James Bond-filmek a 25. évfordulójukhoz érkeztek.


Rengeteg késést és mentegetőzést követően, az utolsó James Bond film rész megjelenését bejelentették. Reméljük a nemzetközi premierre az Eon Production által készített filmnél, nem kell annyit várni majd, mint erre az előzetesre.

A „No Time To Die" című film ott folytatódik, ahol a 2015-ös „Spectre" abbamaradt. Bond visszavonult az aktív kém-élettől és Jamaicában éli a kis nyugis életét. A békés nyugalom azonban nem sokáig tart, ugyanis egy volt társa a CIA-től, Felix Leiter felkeresi segítség reményében. A tudós kiszabadítása sokkal keményebb lesz mint gondolták, ami Bondot egy új és eddig nem ismert technológiával rendelkező ellenséges erővel állítja szembe.

A filmet Cary Joji Fukunaga rendezte és a „No Time To Die" című filmben láthatjuk utoljára Daniel Craiget mint a 007-es ügynök.

Update: Volt szerencsén a hazai premier előtti vetítésére ellátogatni az új James Bond filmnek, amin számtalan hazai sztárral készítettünk interjút. Köztük Berki Krisztiánnal is, aki elárulta: 008-asnak csak ő lenne jó.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!