Itt él Sárközi Ákos séf és felesége - ifaktor

A Michelin-csillagos magyar séf, Sárközi Ákos és felesége az RTL Klub Fókusz című műsorában mutatták meg, hogy milyen gyönyörű kertes házba költöztek.


A Fókusz riportjából megtudtuk, hogy a páros a járványhelyzet alatti bezártságnál döntött úgy, hogy nem szeretne tovább a belvárosban élni lakásban, kertes házra vágytak.

„Hát én nagyon nehezen bírom ezt a fajta bezártságot, mert nagyon jó otthon és tényleg annyira jó volt a gyerekekkel együtt tanulni, annyira jó volt együtt lenni az egész családdal. De a kreativitás, az hogy nincsen konyhám, nincsenek vendégek, én azt nagyon nehezen viseltem"

- mesélte Ákos az interjú során.

Ákos és felesége így végül ezután döntött úgy, hogy zöld övezetbe, kertes házba költöznek a panel dzsungeltől jó messzire és úgy tűnik, hogy nagyon jól döntöttek, hiszen az interjú során végig rendkívül boldognak és kiegyensúlyozottnak tűntek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Álarcos énekes: Fluor bedobta a kártyát, leleplezte a Katicát

Az Álarcos énekes ma esti adásában a szuperkártyák segítségével Fluor Tomi leleplezte a Katica álarcát, ezen kívül még egy maszk leleplezésre kerül ma.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!