Jacob Elordi emiatt hagyta ott majdnem a színészetet - ifaktor
Jacob Elordi öltönyben

A fiatal színészt kis híján az őrületbe kergette a hírnév.


Jacob Elordi komoly érzelmi megrázkódtatáson esett át abban az időszakban, amikor a A csókfülkét forgatta. A helyzet iróniája, hogy bár pont ez a Netflix-franchise volt, ami beindította a karrierjét, mégis emiatt Elordi majdnem felhagyott a színészettel. Ugyanis a fiatal tehetség magánélete is egyúttal a reflektorfénybe került, főleg, hogy akkoriban filmbeli partnerével, Joey Kinggel a való életben is randizgatott.

"[Ez] elég érzelmesnek és drámainak tűnhet, de én érzékeny és nagyon drámai vagyok. Utáltam, hogy a nyilvánosság szereplője legyek. Olyan távol éreztem magam magamtól"

- osztotta meg az élményt.

Jacob végül úgy döntött, hogy folytatja a színészkedést, és még két Csókfülke-filmet is készített, de még mindig nem rajongott a paparazzókért.

„Mintha egy óriásplakát lennék. Olyan érzés volt, mintha eladható lennék. Aztán már kezdtem elveszíteni a realitás érzékemet. Például nem voltam biztos benne, hogy valódi vagyok-e. Ez nagyon torzíthatja a látásmódját az embernek és egy paranoiás életmódot teremt.”

– mondta az állandó figyelemről.

Nem sokkal később pedig egy újabb ikonikus szerep landolt az ölébe, amikor ő alakíthatta Nate Jacobs karakterét az Eufóriában. Akkor viszont úgy döntött, hogy továbbra is komolyan veszi karrierjét és rendkívül szorgalmasan készült fel a pszichopata gimnazista fiú szerepére.

A színész annak érdekében, hogy jobban megismerje a karaktert elment egy edzőterembe, hogy megnézze a TikTok-sztárok edzését, és olyan zenét hallgatott, amelyeket ők szeretnek. Cápa dokumentumfilmeket is nézett, hogy jobban megértse Nate figyelmes, ragadozó természetét.


Ne hagyd ki!