Újra szingli a "Csókfülke" sztárja - ifaktor
Jacob Elordi öltönyben
Épp, hogy megírtunk, hogy Hollywood egyik kedvenc sztárpárja, Camila Cabello és Shawn Mendes szétmentek, egy új pár is bejelentette szakítását. Jacob Elordi és modell szerelme, Kaia Gerber döntött úgy, hogy mostantól külön utakon folytatják.


Jacob Elordit főként a nemrég kiadott filmsorozatból, a Csókfülkéből ismerheti a közönség, amelyben Noah Flynnt alakította. Továbbá egy másik népszerű Netflixes sorozatban is szerepelt, az Eufóriában. Kaia Gerberrel egy éve alkottak egy párt, de most úgy döntöttek véget vetnek kapcsolatuknak.

Kaia egyébként Cindy Crawford lánya és nemcsak modellként, de színésznőként is tevékenykedik. Jacobbal való kapcsolatát 2020 novemberében vállalták fel egy halloweeni parti alkalmával. Szakításukra a rajongó első sorban azért figyeltek fel, mert Kaia minden közös képüket letörölte Instagram-oldaláról. De a két fiatal továbbra is követi egymást a platformon, ezért a követők úgy vélik békésen zajlott a szakítás.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!