Jakupcsek Gabriella : „Ez egy szégyenfoltja az életemnek” - ifaktor
Lutter Imre és Máté Gábor.
Jakupcsek Gabriella volt férje, Máté Gábor a Sorok között Lutter Imrével című műsorban nyilatkozott a műsorvezetőnővel való kapcsolatáról.


Máté Gábor anno tíz év házasság után hagyta el első feleségét, Jakupcsek Gabriellát, akit meg is csalt, majd elhagyott Albert Györgyi kedvéért.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész mai fejjel másképp tekint vissza a történtekre. Véleménye szerint a félrelépés örökre szégyenfolt marad az életében.

„Mindenféle hatások érik az embert, néha egy rövidebb szoknya is elég. (…) Nem akarom a szakmára fogni, mert nem csak a színészek válnak el… Nagyon sok emberi gyarlóság övezte az életemet, és így alakult. Ez egy szégyenfoltja az életemnek, erre nem vagyok büszke”

– mondta Máté Gábor.

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Jakupcsek Gabriella sokáig nem beszélt a történtekről, de korábban elárulta, hogy nem hibáztatja a harmadik felet, és saját magát is hibásnak érzi. Szerinte ő sokat volt külföldön, Máté Gábor pedig sokat a színházban, ami egy kapcsolatnak sem tesz jót – írta a 24.hu.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!