Így festettek a sztárok az új James Bond  díszbemutatóján - ifaktor

Tegnap este Daniel Craig utolsó James Bond filmjét, a Nincs idő meghalni-t premier előtti vetítésen tekinthették meg hazánk sztárjai. A díszbemutatón megkérdeztük tőlük, hogy kit látnának szívesen egy következő James Bondként.


A James Bond premier előtti vetítésén, a vörös szőnyegen olyan sztárok libbentek be, mint például: Zimány Linda, Berki Mazsi és Berki Krisztián, Erdélyi Mónika, Csonka András, Sánta Juliska, Nagy Alexandra és persze még sokan mások.

Az influenszerekről sem feledkeztünk meg. Hollósi Jázmin, Csicsi Do, Viczián Viktória és Dobai Attila is megjelentek a vetítésen és elárulták, hogy már izgatottan várták, hogy láthassák Daniel Craig utolsó alakítását, mint James Bond.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Ryan Reynolds visszavonul a színészi pályáról

Ryan Reynolds nemrég fejezte be legújabb filmjének forgatását, amely nagyon kimerítette. Így a színész egy kis ideig pihenni szeretne, ezért határozatlan ideig nem vállal szakmai felkérést.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!