James Franco meglepően nyilatkozott régi barátjáról - ifaktor
James Franco Seth Rogen

Az addig remek barátságnak örvendő James Franco és Seth Rogen kapcsolata azonnal megszakadt, hogy megvádolták a színészt.


James Franco négy éves csendet tört meg azzal, hogy interjút adott a Sirius XM-nek rádiócsatornának. A színész azt követően beszélt, hogy néhány évvel ezelőtt felreppentek róla a szexuális erőszak vádjai. Többek között elmondta, hogy az elmúlt éveket saját magának tanulmányozásával és visszaépítésével töltötte, de egy dolgot kikötött. Még mindig szereti Seth Rogent.

Franco úgy érezte, hogy itt az idő beszélni. A Jess Cagle Podcastben beszélt karrierjéről, a szexuális erőszak vádaskodás időszakáról és arról is, hogy ment tönkre Rogennel a barátságuk.

Aki nem tudja, Seth egy interjúban nyilatkozott úgy, hogy semmilyen módon nem szeretne tovább együtt dolgozni Francoval, ugyanis nála a közös munkánál kizáró ok az ilyen komoly vád. Erre pedig a színész így felelt:

„Természetesen bántott a dolog, de megértem. Válaszolnia kellett nekem, ugyanis én nem beszéltem senkivel.”

Ezek a szavak pedig úgy tűnik mélye beleégtek Franco fejébe, ugyanis sokat beszélt arról, hogy milyen közel álltak egymáshoz Rogennel.

„20 év alatt egyetlen egyszer sem veszekedtünk. Egyetlen egyszer sem. A legjobb barátom volt a munkában.”

Franco azonban kénytelen volt visszavonulni és akkor átgondolni az életét. Elmondása szerint az elmúlt időben saját magát fejlesztette, hogy jobb emberként jöhessen ki ebből a helyzetből, mint ahogy belekerült.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!