Jamie Lee Curtis ekkor vágatta le szép hosszú haját - ifaktor
Jamie Lee Curtis bögréből issza a teát és mosolyog nappalijában

Jamie Lee Curtis szinte mindent kipróbált a hajával, aztán egyszer csak annyira kiégette azt, hogy le kellett vágassa teljesen rövidre.


Jamie Lee Curtis természetes szépségét egy katasztrofális eset okozta, amikor egy szerep kedvéért be kellett festesse a haját. A színésznő a Skót TV-nek adott interjút arról, hogyan lett a természetesség követője, miután egy borzalmas dolog történt vele és hajával.

„Mindent kipróbáltam a hajammal, amit csak lehetett."
„Személy szerint megalázónak éreztem. Bemenni egy szalonba és érezni a vegyszerek illatát, az érzést, hogy egy mesterséges szín van a hajamon, a cuccokat amiket viselni kell a hajszárító búra alatt, úgy voltam vele, hogy: 'Mindezt miért?'"
„Szóval a karrierem legelején hosszú hullámos hajam volt és egy film miatt be kellett festessem. A festék viszont kiégette a hajamat több helyen is. Ekkor volt az első alkalom, hogy rövidre vágattam a hajamat és úgy voltam vele, hogy: 'Óó, óó Istenem, Óó váó, most vagyok az igazi én."

Curtis a természetes szépség nagykövete, ugyanis pontosan tudja, hogy milyen a másik oldalon lenni. Volt, hogy plasztikai sebész kezei alá feküdt, majd nem érezte magát tőle jobban, de cserébe, ahogy azt már megírtuk, rászokott a Vicodinra.

A színésznő mindenkit bíztat arra, hogy fogadja el olyannak magát amilyen és ne akarjon mesterséges dolgokkal „tökéletesebbé" válni, hiszen mindenki úgy tökéletes, ahogy Isten megteremtette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!