Jamie Lee Curtis plasztikai műtéte után drogfüggő lett - ifaktor
Jamie Lee Curtis fekete fehér képen mosolyog csípőre tett kézzel

A színésznő Jamie Lee Curtis arról számolt be egy interjúban, hogy a műtétet követően felírt gyógyszerek 10 évnyi drogfüggőséghez vezettek.


Jamie Lee Curtis egy interjúban beszélt a plasztikai sebészet veszélyeiről és a közösségi média és az internet hatásairól, ami azt akarja velünk elhitetni, hogy csak a tökéletes létezik.

„Kipróbáltam a plasztikai műtétet, nem jött be. Vicodin-függő lettem."

mondta a 62 éves színésznő a Fast Companynek.

„22 éve tiszta vagyok."

Curtis most mesélt arról, hogyan lett drogfüggő a 80-as évek végén, miután egy plasztikai műtétet hajtottak végre a szemén és a felírt gyógyszerekről nem tudott leállni. Ezt a függőséget titokban tartotta egészen 1999-ig, ameddig véglegesen nem tudta abbahagyni.

„Még bőven azelőtt volt ez, hogy a gyógyszerfüggőség menő lett volna."
„Volt egy 10 éves periódusom, ahol loptam és mindent megtettem. Senki nem tudta. Senki."

Az interjúban a színész, producer elmondta, hogy nem ért egyet a jelenlegi világ egészségtelen és elérhetetlen külsőségi megfelelésével, amiért leginkább a közösségi médiákat okolja.

„A mostani trend, hogy minél több filtert használjunk és azok a dolgok amiket megteszünk csak azért, hogy a Zoomon jobban nézzünk ki, kitörli a természetes szépség generációját. Ha egyszer mesterségesen hozzányúlsz az arcodhoz, nem kaphatod többé vissza."

Jamie Lee Curtis továbbá felhívta a figyelmet arra, hogy a közösségi médiában való megfelelési kényszernek nem szabadna ekkora teret engedni és igenis mindenkit bátorít arra, hogy fogadja el saját magát olyannak, amilyen. Legyen büszke arra, ahogyan őt az Isten megteremtette.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!