Britney Spears húga a családi botrányokról vallott - ifaktor
Jamie Lynn Spears barna zakóban áll
Jamie Lynn Spears hamarosan kiadja első életrajzi könyvét, amelyben számos családi botrányról fog mesélni. Most kiszivárgott egy részlet a műből, amelyben arról mesél, hogy szülei azt akarták, vetesse el első gyermekét.


A Spears család az utóbbi időben a botrányokról híres. Ahogy korábban megírtuk végre úgy tűnik rendeződött Britney gyámságának kérdése, de most húga az, aki új könyvével nagy port kavart. Jamie Lynn Spears hamarosan kiadja első életrajzi könyvét. Hasonlóan nővéréhez neki sem volt felhőtlen gyerekkora, kezdve azzal, hogy nem tartott sokáig ugyanis 16 évesen lett várandós első gyermekével.

Most kiszivárgott egy részlet, a még meg nem jelent műből, amely pont ezt a botrányt meséli el. Jamie Lynn 16 évesen jött rá, hogy babát vár, ami óriási balhét okozott a családban. A szülei azt akarták vetesse el a magzatot, amit a lány határozottan nem akart megtenni.

„Körülöttem mindenki azt szerette volna, hogy "eltűnjön" a probléma."

-állítja a híresség.

Azonban Jamie Lynn eldöntötte megtartja a babát, ami csak még jobban feltüzelte, az amúgy sem nyugodt kedélyeket. Ekkor a Spears szülök azt javasolták neki, miután világra hozta első gyermekét, adja őt örökbe. De a lány nem volt erre hajlandó. Ezután végül a szülők megegyeztek a US Weeklyvel, hogy a magazin közli az első fotókat a kicsiről.

Jamie Lynn azóta szakított első gyermeke édesapjával és újra édesanya lett, Spearsnek már van egy 3 éves kislánya jelenlegi férjétől Jamie Watsontól.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!