Janicsák Veca titkos váláson és súlyos betegségen is túl van - ifaktor
Janicsák Veca fekete fehér képen mosolyog

Nyíltan beszélt Janicsák Veca a háta mögött lévő időszakról, ami minden volt, csak éppen nem sétagalopp.


Vecának az elmúlt években sorra kijutott a rosszból. Nem szerepelt a TV kamerái előtt, férjével két évvel ezelőtt úgy váltak el, hogy arról szinte senki nem tudott, valamint egy súlyos betegség következtében a méhét is el kellett távolítani a rendkívül tehetséges énekesnőnek.

A korábbi nehézségekről a Blikknek és a Glamournak is beszámolt és többek között azt is kijelentette, hogy a válás az ő döntése volt és semmilyen módon nem kívánja részletezni a történeteket.

Mára ex-férjével, Ábellel még 2017-ben házasodtak össze, majd pedig rá három évre külön mentek.

"Nem hibáztatom a volt páromat a történtekért, hiszen a párkapcsolatban is mindig kettőn áll a vásár, de biztos, ha a tested ilyen mértékben jelez, akkor egészen bizonyos, hogy nem vagy jó helyen, vagy nem vagy kellőképpen értékelve. Nehéz szembenézni ezzel a ténnyel úgy, hogy közben az emberek ítélkeznek feletted, miközben fogalmuk sincs a valóságról. Nekem a válás mellett kellett döntenem, hogy visszanyerhessem önmagamat."

TV2

Ez a „jelzés” olyan mértékű volt, hogy 2020-ban méhnyakrákkal diagnosztizálták Vecát és sajnálatos módon el kellett távolítani a méhét.

A sok műtét mellett a lelki és mentális küzdelem sokkal keményebb volt az énekesnő számára, aki arról is beszélt, hogyan sikerült feldolgoznia azt, hogy nem lehet gyermeke.

"Alapvetően pozitív ember vagyok, engedtem időt magamnak arra, hogy a lényemnek ezt a részét elgyászoljam, de az élet megy tovább és most nőiesebbnek érzem magam, mint valaha."

Veca mostanra kezd helyreállni és legújabb dala is azt bizonyítja, hogy jó úton halad.


Ne hagyd ki!