Járai Kíra ázsiai utazásáról vallott - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté a tengerparton.
A Survivor után újabb hatalmas kihívás elé kerül Járai Kíra és Járai Máté kapcsolata.


A Járai-házaspának nem volt könnyű, amikor Máté a Survivorben versenyzett, így feleségével 50 napig távol kellett lenniük egymástól, amely idő alatt beszélni is csak egyszer tudtak.

Járai Kíra most hasonló döntésre szánta el magát, mint anno Máté, ugyanis edzőjével Ázsiába utazik, ahol jobban elmélyülhet az általa utóbbi időben nagy kedvvel űzött sportág, a muay thai rejtelmeibe.

Persze lévén nyílt titok, hogy Kíra és Máté nyitott házasságban élnek, így rögtön megindultak a találgatások, hogy Kíra valójában nem véletlen utazik el pont az edzőjével Ázsiába. Erre az érintett is reagált a BEST magazinnak adott interjújában.

„Elárulom mindenkinek: az edzőm barátnője is velünk jön, bár lehet, hogy ezzel csak jobban beindítom az emberek fantáziáját. Most egyébként minden nap tudunk majd beszélni Mátéval”

– mondta Kíra, aki az utazás miatt már felkészült a nyitott házasságát érintő kommentekre. De a Survivorben történtek is ott maradtak és ez vélhetően Ázsiában sem lesz másképp.

„Annak én nem voltam részese, ennek ő nem lesz. De azt gondolom, nekem sem kell minden egyes részletről beszámolnom majd.”

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!