Járai Máté: Az egyéjszakás szex csak egy tornaóra - ifaktor
Járai Máté és Liptai Claudia

„Senki mással nem tud olyan lenni egy csók vagy egy érintés, mint amilyen Kírával.”


14 év házasság. Ennyi kellett, hogy Járai Máté és felesége Kíra, teljesen átértékelje a kapcsolatukat. Ugyan köztudott, hogy hosszú ideje nyitott házasságban élnek és megvan a saját véleményük a szabad akarat nyújtotta döntésekről, mégis most Máté őszintén elmondta a Story magazinnak, hogy szerinte az egyéjszakás szex érzelmek nélkül, csak tornaóra.

A hűtlenség Máté olvasatában nem azt jelenti, mint mindenki más számára. A testi hűtlenség érzelmi kötődések nélkül, nem hűtlenség. Amikor pedig az egyéjszakás kalandba érzelmet is belevisznek, akkor arra a fajta hűtlenségre fűszerként hivatkozik a színész.

„Senki mással nem tud olyan lenni egy csók vagy egy érintés, mint amilyen Kírával. Az intimitásért tenni kell, hogy egy idő után ne csak barátok vagy lakótársak legyünk. Persze ez nagyon hullámzó, éppen ezért folyamatosan dolgozni kell azon, hogy kívánatosak maradjunk a másik számára, hiszen huszonhárom év együttlét után nehezen tud újat mutatni az ember. A legtöbb párkapcsolatban, házasságban válóok a hűtlenség, a mi életünkben azonban inkább egy fűszer..”

Azt is elmondta Máté, hogy ha nem is árulja el, de pontosan tudja hány nővel volt a felesége mellett úgy, hogy megérte azt az időt a felesége nélkül töltenie.

"Az már más kérdés, hogy hány olyan nővel voltam együtt a házasságunk alatt, akiért megérte akár csak öt percet is a feleségem nélkül töltenem. Az egyalkalmas testi együttlét sem ér semmit, ha csak a szexről szól, mert akkor nem lesz több egy szimpla tornaóránál."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!