Járai Máté adásban árulta el: felesége éppen megcsalta - ifaktor
Liptai Claudia és Járai Máté a NőComment! forgatásán.
A NőComment! vasárnapi adásában Járai Máté beavatta a nézőket nyitott házassága rejtelmeibe. Egy hirtelen félmondattal azt is elárulta Liptai Claudia műsorában, hogy amíg ő a talkshow forgatásán ült, addig a felesége valaki mással volt együtt.


A stúdióban ölők közül hamar kiderült, hogy kik azok, akik inkább megvetik Járaiék nyitott házasságát. Gryllus Dorka és Wolf Kati több kérdést is intézett Járai Máté felé. Előbbi nyíltan kimondta, hogy nem tudja elképzelni azt, hogy férje, Simon Kornél rajta kívül valaki mással is együtt legyen.

Gryllus a házaspár szabályaiba is részletesen belekérdezett többször a műsor folyamán. A Jászai Mari-díjas színművészhez szóló kérdések egyike arra irányult, hogy előre kell-e szólni, ha félrelép a másik.

Járai Máté erre csak annyit válaszolt, hogy:

„Ma például szólt, de van olyan, hogy nem."

Wolf Kati szintén értetlenül állt kicsit a nyitott házasság előtt, hiszen előbb-utóbb véleménye szerint többet kezd el érezni mindenki a szeretője iránt.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!