Járai Máté elárulta, hogy miért szerepel a Survivorben - ifaktor
Amikor kiderült, hogy a Jászai Mari-díjas színész, Járai Máté is elfogadta a meghívást az RTL Klub túlélőrealityébe, akkor sokan meghökkentek és joggal vetődhetett fel a kérdés: hogy fogja ezt kibírni Járai?


Máté most megválaszolta, hogy pontosan miért fogadta el a szereplést a műsorba.

„Az én kérdésem is az, hogy mit keresek ezen a szigeten? De talán a választ is tudom. Ami az, hogy nem túlélni, hanem megélni szeretném a Survivort. Hogy mitől félek? Mitől nem?! De minden, amit legyőzök az egy félelem és izgalom lesz, de minden, amit legyőzök az csak erősebbé tesz"

– nyilatkozta a nyaktájban kissé leégett Járai, aki egészen sokáig maradhatott játékban, hiszen egy hatalmas szakállal tért vissza a műsor forgatásáról Kírához.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Felháborodtak a Sztárban Sztár leszek! nézői Majka döntésén

Majoros Péter, vagyis Majka rövid tehetségkutatós mesterkedése alatt (az idei évad a vízválasztó neki ilyen szempontból – a szerk.) már rengeteg versenyzőt hazaküldött, de a mostani húzásával nagyon magára haragított sok nézőt.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!