Járai Máté nem bánja, ha felesége nem mellette alszik el - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra egymás mellett ülnek

Járai Máté elmondása szerint semmiről sem kell lemondani, ha tudod, hogy aki melletted van az szeret és te viszont szereted őt. Így vannak ők feleségével Kírával, akitől azt is elnézi, ha mással alszik el.


Istenes Bencével beszélgetett Járai Máté, aki elárulta, hogy hiába él nyitott házasságban Kírával, mégis sok idő telt el, hogy elsőként mással lettek volna. Szerintük az, hogy ide-oda csaponganak és ha megkívánnak mást, akkor cselekednek is, az egy plusz pikantéria köztük.

Máté szerint miért kellene úgy leélni az életünket, hogy ha valamit megkívánunk, azt ne kaphassuk meg?

"13 éve voltunk együtt, amikor először megcsaltuk egymást. Már az elején is úgy beszélgettünk róla, hogy nem fogunk egy életet úgy leélni, hogy csak ketten vagyunk. Nálunk barátságból lett szerelem, nagyon jóban voltunk, és utána feküdtünk le egymással először."

Továbbá azt is hozzátette, hogy ha Kíra kimarad estére és nem jön haza, hát akkor ez van.

"Ez nem azért történt, mert ráuntunk egymásra, hanem mert a monogámia az egy teljesen beteges elképzelés szerintem. Bennem az a kérdés fogalmazódott meg, hogy le kell-e mondani bármiről is, hogy ha igazán szereted a másikat? 23 év után még mindig mellettem van, pedig aztán van kínálat bőven jobb pasikból, és mégis azt mondta, hogy mellém akar lefeküdni esténként az ágyba, meg velem akar elmenni nyaralni. Van olyan, hogy nem feltétlenül jön haza este, de hát most Istenem."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!