Járai Mátét felesége új barátjáról kérdezték: „Féltékeny” - ifaktor
Járai Kíra és új barátja.
Járai Kíra egy hónap után végre hazatér férjéhez Thaiföldről, sok-sok élménnyel gazdagodva. Járai Máté korábban bevallotta, hogy nem tudhat minden részletet felesége külföldi útjáról, most pedig Kíra új barátjáról is nyilatkozott.


Korábban arra a kérdésre, hogy a nyitott házasságuk tekintetében van-e bármilyen „szabály” az ilyen utazásokra, a következőket mondta a színművész:

„Szeretnénk ilyen szempontból nem szabályrendszerben, vagy megkötésekkel élni. Rövid az élet ahhoz, hogy ilyen szabályrendszerben éljünk. Nyilván sok mindent fog mesélni, amiket még esetleg nem mondott, de én azt gondolom, tényleg az a lényeg, hogy ezt az egy hónapot úgy töltse, hogy később azt mondja, ezért az egy hónapért megérte elutazni.”

– válaszolta Máté, aki nemrég Kíra új barátjáról is nyilatkozott a Blikknek.

„Kíra egy társasággal utazott el, de végül különvált tőlük és új barátokat szerzett, például a képen látható magyar fiatalembert – árulta el Máté, aki nagyot nevetett, amikor a házasságuk felől érdeklődtünk. – Eszem ágában sincs elválni, borzasztó agglegény lennék! A mi kapcsolatunk biztos bázis, alig várom, hogy hazajöjjön! Az az igazság, hogy Kírát jobban szeretem saját magamnál is, így ha nekem picit fáj is, vagy féltékeny vagyok, akkor is megéri, ha tudom, hogy ő boldog.”

– nyilatkozta Máté.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!