Járai Máténak oké, ha Kíra egy nővel szeretne együtt lenni - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra
Annak ellenére, hogy egyre elfogadóbb és megértőbb társadalomban élünk, még bőven akadnak olyan témák és irányok, melyek megbotránkoztatják a közvéleményt, ide sorolható – sok egyéb mellett – a nyitott házasság is, amelyben Járai Máté és Járai Kíra él.

A házaspár arra esküszik, hogy ettől függetlenül továbbra is ég köztük a szikra. Amikor erről a témáról kérdezik őket, mindig készséggel válaszolnak a kérdésekre, amely során többször is hangoztatták, hogy elképzelhetetlen mély kapcsolat és hatalmas bizalom kell ahhoz, hogy jól működjön egy nyitott házasság, illetve mindkét félnek akarnia kell.

Ezúttal Kíra és Máté a LifeTV Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában mesélt arról, hogyan viszonyulnak ahhoz, ha esetleg azonos nemű partnert választana magának valamelyikük.

Hajdú neki szegezte a kérdést Máténak, miszerint engedné-e, ha Kíra egy nővel szeretne együtt lenni. A Jászai Mari-díjas színész a rövid előzetesben igennel felel, s Kíra még azt is hozzáteszi, hogy volt is már ilyen típusú ajánlata egy hölgytől.

Ezek után már mi is nagyon kíváncsian várjuk a pénteki adást, hogy kiderüljenek a további részletek a témáról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!