Járai Mátéék egy időre külön költöznek - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté
Egy új sport szerelmese lett a Járai-házaspár
Instagram/@jaraimate

Járai Mátéék egy időre külön költöznek

Járai Máté és felesége, Kíra egy hónapig lesznek kénytelenek nélkülözni egymást, Kíra Thaiföldre utazik, hogy hobbijának szentelhesse az idejét.


Járai Kíra a Reggeli műsorában mesélt arról, hogy egy teljes hónapra Thaiföldre fog költözni. Ennek oka pedig egy különleges sport a muay thait. Amikor férje, Járai Máté a Surviver-re készült, akkor vágtak bele együtt a thaiok nemzeti sportjába.

Ezután bár Máté abbahagyta, Kíra töretlen lelkesedéssel folytatta és most a sport szülőhazájába utazik egy csapattal, ahol napi két edzése is lesz. Ez igazán intenzíven hangzik, de Kíra elárulta, hogy nem versenyszerűen szeretné csinálni, csupán hobbiból.

Sajnos Máté nem tud feleségével tartani, mivel ennyit nem hiányozhat a színházból. Mindkettőjüknek több szempontból is izgalmas lesz az elkövetkező időszak, mivel még soha nem voltak egymás nélkül nyaralni, illetve soha nem töltöttek ennyi időt külön.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!