Járai Máté az érettségiről: "Megbuktam matekból" - ifaktor
Járai Máté egy mezőn zakóban és svájci sapkában

Járai Máté szerint annyira rossz volt matematikából, hogy szinte csak reménykedett a kettesben, ám ez végül elmaradt.


Járai Máténak is van mire visszaemlékezni, ha a középiskolai érettségiről van szó. A fiatalok a héten mérettetik meg tudásukat országszerte, ez pedig a színész számára is felkavaró jeleneteket idézett fel.

Máté 1997-ben tette le az érettségit, és annyira a színészi pálya volt az álma, hogy a reál tárgyakra szinte semmilyen hangsúlyt nem fektetett. A matematikával pedig úgy volt, hogy mindegy hogy, de muszáj egy kettest összehozni, mert ha szóbelizni kell, az nagyon ciki. Hát végül annak ellenére is kellett, hogy mostani szerelme is minden erejével próbált neki segíteni ott helyben.

A szóbelin természetesen átrugdosták, de soha többé nem vállalná be újra ezt a kellemetlen élményt. Erről Máté a következőket nyilatkozta a Fókusznak:

"Az érettségi számomra egy rémálom volt, de azért, mert a reál tárgyakból annyira rossz voltam, és miután a matematika sajnos kötelező tantárgy, muszáj belőle leérettségizni. Egy ideig abban bíztam, hogy meglesz az írásbeli, és az még mindig kevésbé kínos, mint szóbelizni. De hát én megbuktam az írásbelin."

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!