Járai Máté szerint a testi megcsalás az nem megcsalás - ifaktor
Járai Máté és Járai Kíra.
Annak ellenére, hogy egyre elfogadóbb és megértőbb társadalomban élünk, még bőven akadnak olyan témák és irányok, melyek megbotránkoztatják a közvéleményt, ide sorolható – sok egyéb mellett – a nyitott házasság is, melyben Járai Máté és Kíra él.


A Nyerő Páros egyik nemrégen adásba került részében a párok közül többen is kifejtették véleményüket a megcsalásról. És hát mi tagadás: egészen másképpen gondolkodnak a témáról – akár páron belül is.

Nádai Anikó és párja mást gondolnak a hűtlenségről. Miközben a celebnek az sem fér bele, ha partnere flörtöl egy másik nővel, addig a Somfai házaspár szerint a csóknál kezdődik a megcsalás. Járai Máté pedig – aki nyitott házasságban él – éppen ellenkezően gondolkodik – írja a 24.hu.

„Azt gondolom, hogy az átlagembereknél már a ráírás is komoly vitákat kavarhat. Én a testiségnek nagyon sok formáját tudom elfogadni, még akkor is, ha az is tud bántani vagy tud rosszul esni. Azt gondolom, hogy az egy olyan fajta kapcsolat két ember között, amit csak azért letiltani, mert az én párom, számomra nem helyes. Nekem a megcsalás az, hogyha lelkileg vagy mentálisan kötődik valakihez. A lelkére rá tud csatlakozni és az ő társaságát jobban élvezi, mint az enyémet. Úgy érzem, az fájna annyira, hogy azt már nehéz lenne megbocsátani"

– mondta a Fókusznak Járai.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!