Járai Máté bevallotta, hogy nagyon vágyott már a hírességre - ifaktor
Járai Máté szürke öltönyben.
Járai Máté egy Instagram-posztban beszélt a népszerűségről és arról, hogy mostanra megismerik őt az emberek az utcán.


Filmes és televíziós munkái mellett a Győri Nemzeti Színház tagja, kilenc díjjal – többek közt Jászai Mari-díjjal és Kisfaludy-díjjal – büszkélkedhet Járai Máté, ám ennek ellenére médiaszereplései előtt nem érezte teljesnek karrierjét.

Járait először a Nyerő Páros című műsorban láthattuk feleségével, Kírával. Ebben a műsorban derült ki, hogy a házasok nyitott kapcsolatban élnek, amely hatalmas megrökönyödés volt mindenki számára.

Azóta Járai már műsorvezetőként is foglalkoztatva van, hiszen az RTL Reggeli állandó arca lett, miközben megfordult a Survivorben is.

„Nagyot fordult az életem az elmúlt két évben. Két éve csak azok ismertek, akik a győri, vagy korábban a szolnoki és szegedi színházban láttak játszani, esetleg nézték a 200 első randit! Ma pedig a képernyős arcokat fotózták az RTL-ben. Nekem is volt időpontom, képernyős arc vagyok. A büfés azt mondja örül, hogy lát, a portán pedig nem állítanak már meg, hogy >>hová, hová<<. Boldog vagyok, erre nagyon vágytam”

– írta Járai az Instán.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!