Ezek a szabályok vonatkoznak Járai Máté nyitott házasságára - ifaktor
Járai Kíra és Járai Máté egy asztalnál.
Járai Kíra egy hónap után végre hazatért férjéhez. Járai Máté korábban bevallotta, hogy nem tudhat minden részletet felesége külföldi útjáról.


Járai Kíra lassan egy hónapja utazott el Thaiföldre egy kicsit elmélyülni magában, valamint a muaythai harcművészetben. A Survivor után így újabb hatalmas kihívás elé került Kíra és férje, Máté kapcsolata.

„Kicsit furcsa, mert most megtapasztalom a másik oldalról, hogy ez milyen. A Survivorbe ugye én mentem ki, de most már tudom, hogy milyen a másik oldalon állni. Nyilván az egy hónap hosszú idő, de valamiért az a furcsa, hogy az eleje volt sokkal rosszabb. Utána valamennyire megszoktam. Ugye a budapesti lakásunkban ő mindig itthon van, és mindig kerestem, hogy mikor jön már be a szobába, vagy a konyhába, mikor futunk össze. Az első két hétben én nem tudtam aludni sem. Annyira furcsa volt, hogy iszonyatosan nehezen aludtam el és korán keltem fel”

nyilatkozta a színész az AcNews-nak.

Arra kérdésre, hogy a nyitott házasságuk tekintetében van-e bármilyen „szabály” az ilyen utazásokra, a következőt mondta a színművész:

„Szeretnénk ilyen szempontból nem szabályrendszerben, vagy megkötésekkel élni. Rövid az élet ahhoz, hogy ilyen szabályrendszerben éljünk. Nyilván sok mindent fog mesélni, amiket még esetleg nem mondott, de én azt gondolom, tényleg az a lényeg, hogy ezt az egy hónapot úgy töltse, hogy később azt mondja, ezért az egy hónapért megérte elutazni.”

– válaszolta Máté.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!